Waar ABSOLUTE BE voor staat

Duits leren op maat

De Duitse lessen van Absolute Be zijn niet kant-en-klaar, maar worden volledig opgebouwd op basis van jouw behoeften.

Of je nu een professional bent of nog studeert.
Elke les is uniek.

ABSOLUTE BE werkt 100 % klantgericht.

Native speaker met jarenlange bedrijfservaring

Duits is de moedertaal van lesgeefster Beatrix.

Bovendien was ze meer dan 25 jaar actief in de Duitse zakenwereld en had ze zowel contacten in Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland.

Naast de Duitse taal kan ze jou dus ook heel wat bijbrengen over de Duitse bedrijfscultuur.

Flexibel leren

Bij Absolute Be bepaal je zelf wanneer en hoe je Duits leert, online of op de locatie die jij verkiest. Samen werken we een traject uit dat perfect aansluit bij jouw werk- of studiesituatie.

Les volgen kan 7 dagen op 7, ook buiten de kantooruren of in het weekend. Zo wordt Duits leren haalbaar voor iedereen, ook voor jou.

Of je nu op zoek bent naar privéles of lessen wil volgen in kleine groepen.

Snel en doelgericht

Het doel van Absolute Be is jou binnen een zo kort mogelijk tijd het Duits te leren dat jij nodig hebt.

De lessen zijn dan ook afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen.

Via een individuele en praktijkgerichte begeleiding bereik je op jouw tempo het gewenste niveau om je professionele carrière een boost te geven of je studie succesvol af te ronden.

Klanten steeds centraal

‘Absolute Be’ werd in 2019 opgericht door Beatrix alias ‘Be’. Het maakt Beatrix gelukkig als ze professionals en studenten Duits kan leren. Ze geeft zich dan ook ‘helemaal’ in het lesgeven en zet haar klant steeds centraal. Beatrix staat elke dag ter beschikking van haar klanten. Zo ontstond de toepasselijke bedrijfsnaam ‘Absolute Be’.

Beatrix is een enthousiaste Duitse taaltrainer met een grote passie voor haar moedertaal Duits. Haar roots liggen in Duitsland, maar ondertussen woont ze al vijf jaar met haar gezin in Schilde (Antwerpen) en spreekt ze vloeiend Nederlands.

Ze is er rotsvast van overtuigd dat een succesvolle integratie in een ander land begint met het leren van de taal. Ze ervoer het zelf toen ze naar België emigreerde en de Nederlandse taal nog niet kende. Daarom vindt ze het zo boeiend om nu anderen haar moedertaal te leren.

De juiste accenten leggen

Na een 28-jarige carrière in de zakenwereld besloot Beatrix om te starten als freelancer. Door haar bedrijfservaring weet ze de juiste accenten te leggen voor professionals die zakelijk Duits willen leren.

Maar Beatrix is ook de geknipte persoon om leerlingen en studenten te helpen om hun Duits bij te schaven. Ze slaagde er zelf in om op korte tijd het Nederlands vlot te beheersen.

Naast het aanleren van de Duitse taal houdt Beatrix zich bezig met professionele vertalingen voor bedrijven en zelfstandigen. Ook voor het nazicht van je bedrijfscorrespondentie kun je haar contacteren.

Waarvoor kun je bij ABSOLUTE BE terecht ?

Ben je op zoek naar een doelgerichte taaltraining Duits die perfect aansluit bij jouw werksituatie?

Hoe gaat ABSOLUTE BE te werk ?

Tijdens een gratis intake gesprek bepalen we samen jouw persoonlijk traject.

Dit gebeurt op basis van jouw

Taalniveau

Ben je een beginner of gevorderde? Wat ken je al?

Leerdoel

Wat wil je leren? En wat wil je bereiken?

Leervoorkeuren

Hoe wil je leren? En hoeveel tijd kun je eraan besteden?

Werk- of studiesituatie

Waarom wil je Duits leren? Waar wil je je kennis toepassen?

Het intake gesprek duurt 30 minuten en vindt plaats via telefoon of videochat.

Absolute Be focust op de woordenschat, grammatica en taalvaardigheden die jij nodig hebt in jouw situatie. Beatrix behandelt de topics die cruciaal zijn voor jouw job of studie en begeleidt je naar een hoger niveau in de Duitse taal en cultuur.

Zo leer je snel en effectief en kun je direct communiceren in het Duits, zowel mondeling als schriftelijk.

Op basis van jouw huidige kennis, leerdoelen en specifieke wensen werkt Absolute Be een persoonlijk programma voor jou uit.

Je krijgt dus lessen die perfect aansluiten bij jouw (toekomstige) job of studie.

Via een rollenspel oefen je de leerstof in. Zo worden fouten onmiddellijk verbeterd en kun jij de Duitse taal direct toepassen in jouw terrein. Waar en hoe je dat doet, bepaal je zelf.

Wil je een face-to-face training volgen of geef je de voorkeur aan virtuele lessen? Leer je het liefst alleen of samen met een collega of andere student?

Beatrix helpt je om je spreekdrempel te overwinnen. Je oefent in een ‘veilig’ kader waardoor je Duitse taalvaardigheid snel verbetert.

Met haar enthousiaste en plezierige manier van lesgeven blijf je gemotiveerd en groeit je zelfvertrouwen om Duits te spreken.

Ben je geïnteresseerd in een taaltraining Duits of bijles Duits?